Logo A²Z
Bulgaria
"Your Home under The Sun"

 

Home

Renovaties
Concept Ontwikkeling
3D Presentatie
Prijsofferte
Europese Standaard
Werftoezicht
Prijzen
Realisaties

Woningen Te Koop
in Bulgarije
Onze Selectie

Woningen Te Huur
in Bulgarije

Service-na-Verkoop
Administratie
Tuin Onderhoud
Huis Inspectie

Bulgaars voor beginners

Locale Activiteiten
Quads / 4 x 4
Ontdekkingstochten
Paardrijden
Deltavliegen/Paragliding
Luchtdoop

Auto-/Motor-vakantie
tourtocht

Google Map
Regio Informatie

Nuttige Reis Links

Medewerkers gezocht

 

 

 Woning regio Ruse
Property ID: Balkan1

 
     
 
 
 

Alleenstaande authentieke woning - met massa' charme en uitstraling - gelegen in een sympathiek dorp waar reeds meerdere buitenlanders hun vakantiewoning hebben en enkelen zich permanent gevestigd hebben.

Het huis is ingericht met in het annex gedeelte de open keuken met eethoek en zitkamer. Daarnaast een extra kamer ideaal om wasmachine en voorraad kwijt te kunnen.

Een 4-tal treden leiden naar het andere gedeelte van het huis waar er 2 ruime slaapkamers zijn en een badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met houten vloeren, de badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en wc. Het overdekt terras verbind de 2 gedeeltes. Het terras biedt genoeg plaats om er een gezellige, lounge-stijl zithoek van te maken om er met vrienden te genieten.

Beneden is een kelder verdieping volledig opgetrokken in natuurstenen en met dikke authentiek balken. Deze kan als polyvalente ruimte gebruikt worden, of eventueel plaats bieden om nog extra gastenkamers in onder te brengen.

Naast het huis is nog een kleine schuur die tevens als BBQ ruimte zou kunnen ingericht worden, of als opslagruimte te gebruiken.

De woning is volledig gerenoveerd : nieuwe electriciteit en water af- en toevoer, septic, volhouten vloeren, nieuw pleisterwerk, dakbalken zijn waar nodig vernieuwd en van een dampscherm voorzien, etc.
De renovatie maakt dat je volop kunt genieten van modern comfort mét behoud van de authentieke accenten zoals de massieve houten balken en karaktervolle originele blikvangers !!

De tuin is 2400m² groot waar er genoeg plaats is om een zwambad te bouwen. Op het einde van de tuin staan ook meerder fruitbomen!

Het dorp ligt op 10km rijden van Razgrad, een moderne en levendige stad met vertier voor zowel jong als oud, restaurants, winkels, terrasjes, winkels en supermarkten, je vindt het er allemaal.

Een aanrader voor mensen die nog deze zomer in alle comfort ten volle willen genieten van hun authentieke bulgaarse vakantiewoning in een rustig dorp,
maar mét een goeie bereikbaarheid van zowel de luchthaven (op anderhalf uur rijden) als een grootstad op 10 minuten rijden !!!

Prijs : 33 .000,- eur ipv 37.000 !!!

   
                       
     
                       
     
                       
     
                       
     
                       
     
                         
 
 
 
 
 
 
                   
         
 
       
   
       
     
Copyright © 2006-2007 Q-Partners Ltd.