Logo A²Z
Bulgaria
"Your Home under The Sun"

 

Home

Renovaties
Concept Ontwikkeling
3D Presentatie
Prijsofferte
Europese Standaard
Werftoezicht
Prijzen
Realisaties

Woningen Te Koop
in Bulgarije
Onze Selectie

Bezichtigingstrip

Varia Te Koop
Meubels
Ezelkarren
Antiek

Woningen Te Huur
in Bulgarije

Service-na-Verkoop
Administratie
Tuin Onderhoud
Huis Inspectie

Bulgaars voor beginners

Locale Activiteiten
Ontdekkingstochten
Paardrijden
Deltavliegen/Paragliding
Luchtdoop
Jacht en Visvangst
Vogelspotten

Auto-/Motor-vakantie
tourtocht

Google Map
Regio Informatie

Nuttige Reis Links

Medewerkers gezocht

 

 

 

Locale Activiteiten
-
Sportvisserij


 
  Vissoorten in Bulgaria  

Zoetwater :

   
Grass Carp De graskarper (?? ????), Ook wel bekend als de Witte Amur, Volwassenen van de soort die uitsluitend op aquatische feed plants.The graskarpers groeit zeer snel, en jonge vis opgeslagen in het voorjaar op 8 centimeter zal oplopen tot meer dan 18 centimeter door een val, en volwassenen te bereiken vaak bijna 4 meter in lengte en meer dan 40 pond (18 kg) in gewicht.  
Pike

Snoek (????) zijn opportunistische eters, ze voeden wat is het meest voorkomende en gemakkelijkst te vangen, op de meeste wateren, zal dit de bewoner scholen witvis die verblijven in hen. Op plaatsen vismigratie neemt een deel, zoals een instroom van paling en zalm op hun paai loopt, te lijden een zekere mate van predatie, maar deze is van bijzondere omstandigheden en de meerderheid van predatie zal liggen op de bewoner witvis. Beweert dat de snoeken eten alle vis ongegrond zijn, omdat dit zou al snel leiden tot de ondergang van de soort.

Chub
Zoals met de meeste soorten, zal Chub (????) gemakkelijk nemen wat is natuurlijk aan hun habitat. Naast deze "natuurlijke" aas, zijn echter Chub bekend om hun gulzigheid en zal naar alle waarschijnlijkheid, in de vorm van kaas, mais, brood, wormen, wespen-grub, en zo ongeveer elk ander aas dat wordt aangeboden. (Ze verbergen zich vrijelijk in-en vervolgens terug te keren naar diepe gaten, wortels van bomen, enz.).
Roach Vaak gevonden in bewegend water, de Roach (????????????) graag diepten van ongeveer 2 of 3 meter, maar ook geniet weedy wateren. Gedrag een erg hartelijke vis die leeft in scholen, de grotere zelf te houden enigszins los van de others.Food: kleine weekdieren, insectenlarven, wormen annelid, mos, algen, oppervlakte insecten.
European Perch
Europese baars (??????) zijn groenachtig met rode bekken-en staartvinnen. Ze hebben 5-9 donkere verticale strepen op de sides.The baars paait aan het einde van april of begin mei, storten het op onkruid, of de takken van bomen of struiken die zich onderdompelt in het water, het komt niet in conditie weer tot juli.
Carp Bream
De Carp brasem (???????) leven in het algemeen in een zeer langzaam stromende rivieren (vooral in de benedenloop) en in voedselrijke meren en vijvers met veel algen en modderige bodems. Hij leeft in kleine scholen in de buurt van de onderkant dicht bij de kust. De vis protactile mond helpt het graven voor de Chironomidae larven, tubificidae, tweekleppigen en buikpotigen. De karper brasem eet waterplanten en plankton ook.
Barbel Barbelen (?????) zijn groep van grote karpers-achtige zoetwatervis, bijna alle van het geslacht Barbus. In vergelijking met Carp die typisch bewonen modder bodem vijvers en stille wateren, zijn barbelen meestal te vinden in grind en rotsachtige bodem snel stromende wateren met een hoog gehalte aan opgeloste zuurstof. Een typische volwassen barbeel zal variëren van 25 tot 100 cm lang en wegen ergens tussen de 200 g en 10 kg, hoewel de gewichten van 1-2kg komen vaker voor. Niet verrassend, de grootte van barbels in grote continentale rivieren overschrijdt typisch dat van barbels in kleinere schiereiland of eiland rivieren.
Channel Catfish Het meest voor in grote rivieren en beken het Kanaal Catfish (?????????) Geeft de voorkeur aan een aantal huidige en diep water met zand, grind of puin bodems. Channel Catfish ook bewonen meren, reservoirs en vijvers. Ze passen goed in stilstaand water, waar voorradig. Feeds voornamelijk 's nachts met behulp van de smaakpapillen in de gevoelige baarddraden en de rest van de huid om prooi te lokaliseren. Hoewel ze normaal gesproken voer op de bodem, kanalen ook zal worden meegenomen bij het oppervlak en halverwege de diepte. Belangrijke voedingsmiddelen zijn in het water levende insecten, kreeften, weekdieren, schaaldieren en vissen. Kleine kanalen verbruiken ongewervelde dieren, maar wel grotere vis eten kan. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, aas is niet hun normale voedsel.
Blue Catfish Blauwe meerval (???) zijn opportunistische roofdier en eet elke soort vis ze kunnen vangen, samen met rivierkreeftjes, zoetwater mosselen, kikkers, en andere onmiddellijk beschikbare aquatische levensmiddelen bronnen. Vangen hun prooi wordt des te meer eenvoudig als het al gewond of dood, en blauwe katten staan ??bekend voor het voederen onder plunderende scholen van gestreepte bas in open water in reservoirs of het eten van aas gewonde vis die zijn gewassen door middel van dam overlaten of opwekking turbines. Door hun opportunistische karakter, zal blauw meerval meestal profiteren van gemakkelijk toegankelijke voedsel in een veelheid van situaties, die vanuit het perspectief van de hengelaar maakt cut aas, dood aas, en zelfs stinken aas een uitstekende keuze om deze vissen doel. Blauwe katten zullen ook goed reageren op aas leven, met live rivier haring en elft meestal een top keuze, gevolgd door grote Shiner witvissen, sunfish sukkels
Trout Forel (????????) het algemeen voeden zachte body ongewervelde waterdieren, zoals vliegen, eendagsvliegen, caddisflies, steen vliegt, en libellen. In meren, verschillende soorten van zoöplankton vormen vaak grote delen van het dieet. In het algemeen, de grotere exemplaren van forel (langer dan ongeveer 30 cm) prooi bijna uitsluitend op kleine vissen, als ze beschikbaar zijn.
De karper (?????) of Europese karper (Cyprinus carpio) is een wijdverspreide zoetwatervis verte verwant aan de gemeenschappelijke goudvis, waarmee het in staat is kruisingen. Het geeft zijn naam aan de karper familie Cyprinidae. Van oorsprong in Azië, is de vis geïntroduceerd in omgevingen over de hele wereld. Het kan groeien tot een maximale lengte van 5 voet (1,5 meter), een maximum gewicht van meer dan 80 pond (37,3 kg.), En een oudste geregistreerde leeftijd van ten minste 65 jaar. Hoewel ze zijn zeer tolerant ten opzichte van de meeste omstandigheden, de karper, de voorkeur van grote hoeveelheden langzaam of stilstaand water en zachte, vegetatieve sedimenten. Een scholenvis, zij de voorkeur om in groepen van 5 of meer.
Zander Zander (???? ????) gedijt in water met vrij lage zichtbaarheid, overwegende dat de snoek vaak domineert de roofvissen niche in helder water: snoeken gebruik maken van hun visie om prooien te vinden, terwijl Zanders "luisteren" naar het water, en zijn zeer actief 's nachts
   
  Copyright © 2006-2007 Q-Partners Ltd.